hoe het werkt

Na het doorlopen van enkele eenvoudige stappen ontvangt u automatisch per e-mail het bewijs:

  1. Kies ‘Nu bewijs vastleggen’, om een account aan te maken. Indien u al over een account beschikt, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Voer vervolgens één of meerdere URL's (bijvoorbeeld: ‘www.google.nl’) in van websites die onderwerp zijn van het te genereren proces-verbaal van constatering. Indien de preview de juiste pagina(’s) weergeeft, klikt u op ‘Proces-verbaal laten opmaken’.
  3. Nadat de betaling via iDEAL is voldaan, genereert het systeem automatisch een PDF met een afdruk van de betreffende web-pagina('s).
  4. Vervolgens controleert de bij Bewijsonline.nl aangesloten gerechtsdeurwaarder of deze pagina’s inderdaad online gepubliceerd staan.
  5. Is dit het geval, dan ontvangt u per e-mail een proces-verbaal van constatering met hieraan de betreffende web-pagina('s) gehecht. In dit proces-verbaal verklaart de gerechtsdeurwaarder dat hij op deze datum en tijd de bijgevoegde pagina(’s) heeft aangetroffen op de betreffende URL(s).
  6. Door in te loggen met gebruikersnaam en wachtwoord kunt u uw proces-verbaal van constatering ook online terugvinden in uw eigen archief en deze zo vaak als gewenst downloaden. In het geval u een gemachtigde of advocaat bent, kunt u via de archieffunctie eenvoudig de verschillende gegenereerde processen-verbaal van uw verschillende cliënten beheren.

Het gemiddelde tijdsverloop tussen de aanvraag (tijdens kantooruren) en ontvangst van het proces-verbaal is tot nu toe: 21 minuten.

Direct actie ondernemen tegen een gewraakte website, websitepagina, of video? Kies

Heeft u al een account?